Seznamovák UTB 2018

Seznamovák 2018 Univerzity Tomáše Bati

Kemp Ranč Bystřička letos hostí celouniverzitní seznamovací kurz Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Pořádá ho super banda lidí ze Studentské unie UTB, mezinárodních organizací AIESEC a IAESTE a také z Unie studentů v Uherském Hradišti.

A co si pro tebe připravili?

Budeš se probouzet do krásné přírody Valašských vrchů, přes den koupání v přehradě, crossfit nebo military airsoft a večer letní kino nebo táboráky. A pochopitelně závěrečná párty chybět nemůže. Program bude opravdu nabitý.

Tenhle seznamovák ale není jen pro začínající prváky. Je jedno jestli jsi bakálář, magistr nebo doktorand. Vítáni jsou všichni.

Kdy to bude?

Na výběr máš ze dvou turnusů.

  1. – 30. 8. 2018 (Po – Čt)
  2. – 7. 9. 2018 (Út – Pá)

Kdo tam s tebou pojede?

V první řadě studenti, kteří už něco málo ví o tom, jak to na univerzitě a ve Zlíně chodí. Rádi ti poradí. Ale také tam potkáš svoje budoucí spolužáky a kamarády ze všech šesti fakult, které Baťovka má. A můžeš se ještě těšit na návštěvu z rektorátu a také zástupců z jednotlivých fakult. Takže třeba i ty dáš pár gólů svému budoucímu děkanovi nebo se seznámíš s učitelkou, která ti dá na konci semestru to vysněné Fko.

Jak se přihlásit?

Podrobnější informace najdeš na webových strankách seznamovak.utb.cz.

S registrací moc neváhej. Kapacita je omezená.

Těšíme se na tebe!

Facebooková stránka seznamováku zde: https://www.facebook.com/seznamovakutb/